Tjäna pengar – blogg för ungdomar

Sugen på att tjäna pengar som ungdom? Jo, att gå tillbaka till skolan betyder inte att man behöver gå tillbaka med tomma fickor. Faktum är att bara för att ett nytt skolår har börjat så behöver detta inte betyda att du kommer att sluta dra in de pengar som du gjorde under ditt sommarlov. Smarta personer vet att det finns en massa saker som de kan göra för att fortsätta tjäna pengar som ungdom och se till att stålarna fortsätter att rulla in regelbundet.

Ett av de bästa sätten som man kan göra detta på är att blogga. Inte nog med att bloggande kan vara roligt, men det är också ett utmärkt sätt att fortsätta vara i kontakt med sina vänner. Vidare är det ju också ett perfekt fordon för att dra in kosingen. Inte bara det, utan bloggande är också ett sätt för dig att utrycka dig gällande dina intresseområden. Och när du inser att de populäraste bloggarna kan dra in över 1000kr/dag så förstår man att man själv också vill börja tjäna pengar på samma sätt när man själv är ungdom och kan njuta av pengarna som kommer in. Så att dra igång en blogg är ett utmärkt sätt att fylla igen sin tomma ficka med stora buntar med pengar!

Ett av de enklaste sätten att börja komma igång är genom att öppna ett konto på Blogger, en hemsida som ägs av Google. När man väl har öppnat ett konto där så kan du börja blogga och publicera allt du vill till alla dina vänner och lite till. Vem som helst kan nu börja se det du som ungdom skriver.

Detta är det första steget i att kunna tjäna pengar som ungdom. Men, det finns en del ungdomar som inte vet vad de skall skriva om – och det är här de flesta börjar bli rädda för att dra igång en egen blogg. Men tro mig, detta är egentligen inget stort problem, för nyligen så upptäckte jag ett sätt att skaffa fram innehåll till min hemsida utan att skriva ett enda ord. Och inte bara detta, utan jag gjorde det även möjligt för mig att kunna tjäna pengar som ungdom samtidigt som jag inte spenderade för mycket tid på min blogg för att kunna generera inkomster.