Tjäna pengar – mer än 1000 kr/dag

Det finns en del hemsidor som lyckats tjäna pengar med Adsense som överstiger långt över 1000 kronor per dag! Denna enorma summa pengar är något som inte alla klarar av att göra, men det finns en del gemensamma egenskaper bland de som lyckas. Exempelvis så äger de samtliga sina egna hemsidor. Och du kanske undrar vilka som är framgångsrika och vilka som inte är det. I min analys så finns det två faktorer som påverkar ens förmåga att kunna tjäna pengar genom Adsense. Den ena är hur dina annonser ser ut och den andra är hur många besökare du har. Att förstå och justera för dessa två faktorer kommer göra det möjligt för dig att maximera dina inkomster

För att kunna dra in stålar med din hemsida så behöver du vara säker på att den erbjuder något av värde. Detta betyder att din hemsida skall erbjuda en informations som dina besökare finner intressanta och som ger dem ny information om hur de kan göra saker effektivare eller bättre. När du har en besökares uppmärksamhet, först få kan du få dem intresserade utav annonserna (vilket gör det möjligt för dig att tjäna pengar). Konceptet PPC säger att först när dina besökare har klickat på reklamen kommer du att få betalt från Google – ganska enkelt egentligen.

De hemsidor som är bra på att dra in kosing på internet har en massa utmärkt innehåll om ett attraktivt område. Så innehållet, självklart, måste vara relevant till den typen av hemsida man har skapat för att kunna tjäna pengar på. Dessutom, det är viktigt att man har en massa viktiga nyckelord på hemsidan och innehållet för att öka dess rankning på de största sökmotorerna – för annars kommer trafiken inte att öka snabbt. För de flesta hemsidor så kan riktigt hårt arbete på daglig basis verkligen öka deras förmåga att kunna tjäna pengar snabbt men också mindre smärtfritt.
The web sites that make cash with AdSense have a great deal of content about the subject. The content, of course, must be relevant to the type of website and the type of keywords that will attract the interest of the visitor. In addition, lots of keyword rich content will raise the page ranking of the web page and this in itself will increase the traffic flow to the web site. More traffic typically results in more opportunity for pay per click response to the adwords.