Tjäna pengar på Adsense redan idag

Om du någonsin funderat över att skriva upp dig på Google Adsense så vet du kanske redan idag att man kan tjäna pengar på det där på ett relativt passivt sätt. Men du bör kanske redan du få reda på att det inte finns några enkla sätt att dra in kosing med den tjänsten. Nedan kommer ett av de bättre sätten som man kan tjäna pengar genom Adsense och liknande.

Om du har en massa Adsense reklam på din egen hemsida (den kanske exempelvis handlar om iPhone skal eller liknande) så är målet att öka trafiken till dessa sidor. Ett av bästa sätten att göra detta på är att skapa ett nyhetsbrev som enkelt distribueras till stora massor med människor som har ett intresse i det innehåll du skriver om. Nyhetsbrev kan innehålla gratis artiklar som finns på en del hemsidor eller så kan du även skriva ditt egna innehåll och sedan distribuera detta på internet. Du skulle även kunna tjäna pengar på att ha människor som prenumererar på ditt nyhetsbrev eller så kan du koppla upp dig mot sajter som Yahoo Groups eller liknande nätverk för att få ut ditt budskap. Kom bara ihåg att det krävs en massa tillbakalänkar för att din hemsida skall kunna dra in kosing på detta sättet,

Ett av de enklaste, och oftast mest ignorerade, sätten att dra in cash är att använda sin signatur som man har i slutet av varje email som man skickar ut. Signaturen innehåller ju en tillbakalänk till din hemsida (där du kan tjäna pengar med Adsense). Så se till att marknadsföra denna länk när som helst som du har möjlighet till detta. Och du, försök att inte berätta för mycket om din länk, utan klistra bara in den. Faktum är att människor inte vill ha för mycket information så håll det kort och smacka bara upp den så kommer du att se att fler människor kommer att besöka hemsidan för att se vad som händer där. Och det är i dessa sammanhang som man har en möjlighet att tjäna pengar på sina besökare, men ger du dem inte en chans att bli nyfikna så kanske de aldrig kommer på besök.