Tjäna pengar snabbt på Facebook

Det finns en massa olika sätt som man kan tjäna pengar snabbt på Facebook, men det är endast med vissa reklamer och liknande som jag har hittat pålitliga sätt att dra in kosing på Facebook. I denna artikel som kommer här så kommer jag att förklara ingående hur man kan dra in drygt 1000 kr eller mer per dag på att skapa schyssta beats för denna gigant på området sociala medier.

Det bästa med hemsidan är att den är så stor, så det finns stora möjligheter att kunna tjäna pengar pay Facebook, och detta kan pågå i flera år utan större besvär.

Så här brukar processesen se ut:

1. Köp en domän med orden “Eco”: Ett bra exempel borde kanske vara “EcoKid” eller liknande. Se bara till att du äger domänen och att namnet är fullt internationellt.

2. Skapa en hemsida där du visar upp dina grejer: Ett av de enklaste sätten är att ladda ner wordpress och fixa till ett par coola themes för att sedan ha en fullt fungerande hemsida.

3. Skapa en hemsida som du kan tjäna pengar på: det behöver inte vara världens bästa hemsida, men det är viktigt att den är snygg och relativt sofistikerad så att du ständigt kan dra in bra med trafik. Se också till att ha schyssta bilder så att allt ser bra ut och så på din Facebook och liknande

4. Lägg till lite andra inkomster: Se till att ha andra kanaler med pengar som kommer in tills du lyckats skapa stabila kassaflöden från dina projekt. Om du exempelvis inte är en Adsensemedlem så kan det vara god tid att du blir det, för där kan man dra in bra med kosing. Och om du vill, så kan du tjäna pengar med Facebook genom att gå med i något affiliateprogram också, och då har du ytterligare en ny kanal med kassaflöden helt plötsligt.

5. Ladda upp och visa upp alla dina skapelser: Efter att du har skapat dina grejer så är det viktigt att du använder ditt utrymme för att visa vad du kan. Se till att du har de länkar som finns och att du visar upp allt som du vill kunna tjäna pengar på. Om du söker på nätet så kommer du att hitta en massa goda exempel på detta.