Tjäna pengar – “Rik” börjar i ditt huvud

En del utav vet verkligen hur man skall tjäna pengar. Och den del vet verkligen hur man gör det. Det är som om dessa personer har hittat en magisk formula. Titta bara på tidningen Forbes “Rikast i världen lista”. De flesta är där varje år, det är väldigt få som dyker upp utan förvarning. Samtidigt finns det en massa människor som föds med en stor intelligens men klarar knappt att försörja sig. Dessa människor kommer aldrig att bli rika. Varför? Vad är det för hemlighet som gör att vissa människor attraherar pengar till sig?

Finns det något som attraktion när det kommer till inkomster? Vi kan hitta en del människor med en fantastisk karisma. Dessa attraherar människor till sig. Men är det samma sak med stålar? Har en del människor en magnetisk dragningskraft när det kommer till pengar? Svaret är Ja, det finns det. De som attraherar rikedomar till sig tror ärligt talat att det förtjänar att tjäna pengar. De tror också att det finns tillräckligt med pengar i världen. De anser att alla bör bli rika. De vet hur man skall spara och slösa det man har. De vet att de har intelligensen som krävs för att bli riktigt framgångsrika. De vet hur man skapa en marknadsplan som funkar och de tror på sina planer. Det är inte lätt att ändra deras åsikter.

Samtidigt är de flesta i detta land troende att pengar är för andra men inte de själva. Dessa människor har på något sätt kommit fram till slutsatsen att de aldrig kommer att tjäna pengar. Dessa tror inte att de har den intelligens som är överlägsen andra och att de endast kommer att förlora om de satsar på att vinna. Utan bevis så tror majoriteten av människor på faktorer som driver bort pengar istället för tvärtom.