Categories
Articles

Bli en Adsense-guru och tjäna pengar på rullande band!

En del AdSense utgivare tjänar pengar, ja, hundratals och även tusentals dollar per månad via AdSense. Summan pengar som tjänas kan variera en hel del då en del människor är framgångsrika och andra tjänar nätt och jämt tillräckligt för att betala värdplatsen (hosting) för den webbsida de äger. Du kanske undrar varför somliga är framgångsrika och andra inte. En slutlig analys visar att de två faktorer som har inflytande på den inkomst som tjänas via AdSense är de egenskaper som annonsen har och den trafik som flödar genom webbsidan. Att förstå och anpassa var och en av de här faktorerna kommer att maximera din potential till förtjänst från AdSense.

Sidor Med Värde
För att tjäna pengar med AdSense behöver du försäkra dig om att du tillhandahåller en sida som har värde. Det betyder att du förser sidan med information som besökaren finner intressant och som tillhandahåller nya data eller nya sätt att uttrycka existerande information om ett ämne. Då kan du behålla besökarens intresse tillräckligt länge för att den inbäddade annonsen på webbsidan ska dra till sig uppmärksamhet. Konceptet för ‘betalt per klick’ (PPC) är att besökaren måste stanna tillräckligt länge på sidan för att attraheras av annonsen och följa länken till produkten.

Innehåll
Webbsidor som tjänar pengar från AdSense låter större delen av innehållet behandla ämnet. Innehållet måste förstås vara relevant för webbsidan och de nyckelord som ska fånga besökarens intresse. Massor av nyckelord med rikt innehåll kommer dessutom att öka rankningen av webbsidan och det i sig självt kommer att öka trafikflödet till webbsidan. Mer trafik resulterar vanligtvis i flera möjligheter för ‘betalt per klick’ respons på adwords annonskampanjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *