Rankas 1:a på sökmotorer – tjäna pengar

Det är inte alltid lätt att lyckas ranka sin webbsida som nummer 1 på sökmotorer, speciellt inte på Google (men ett måste om man vill tjäna pengar). Det tog mig ungefär 2 år för att få en av min webbplatser rankad som nummer 1 på sökmotorn. Det fanns dock vissa tips som jag tog fasta på och de fungerade väldigt bra för mig. Om jag hade känt till dessa från början skulle jag ha tjänat massa pengar på nätet. Men tack Gud, det har jag nu!

Enkla sätt för att rankas högt i Googles sökmotor för att tjäna pengar:

1. Optimera dina metataggar. Dessa taggar är placerade på huvuddelen av din webbsida. Det är där sökmotor-robotarna gör besök varje gång de ska skapa index för webbsidor. Om din webbplats är dåligt optimerad, kommer sökmotor-robotarna inte att se din webbplats som ett bra alternativ. Medan du utformar dina sidor, om du är webbansvarig, forska om vad användarna söker efter varje dag på sökmotorerna. Besök google.com/trend/heta trender och se vad folk har letat efter. Använd dessa nyckelord i ditt Meta sökords-område. Kontrollera också de webbplatser som visas högst upp på din resultatlista, kolla källa, kopiera beskrivningen och använd den på din egen hemsida.

2. Skapa artiklar med många sökord. Du kanske inte är bra på vanlig sökoptimering. Nästa alternativ är att skriva artiklar som har kvalitativa sökord i innehållet och som du tror att du kan tjäna pengar på. Dessa sökord kommer att öka dina artiklars rankning och göra dem sökmotorvänliga. Att publicera artiklar på topprankade sidor kommer också att öka dina bakåtlänkar och driva trafik till din webbplats på en daglig basis. Kom ihåg att artiklar aldrig tas bort och så länge de är där, kommer det alltid trafik till dig. Sökmotor- robotar besöker alltid artikelsidor för att titta efter nytt innehåll. När dina artiklar är fulla med sökord kommer din sida att visas som nummer 1 på sökmotorerna.