Categories
Articles

Motorvägen Adsense – Tjäna pengar

Google AdSense är det vanligaste sättet att tjäna pengar på när man bloggar. Enkelheten med att kopiera och klistra in lite kod på din webbplats innebär att nästan vem som helst kan börja dra in kosing på sin blogg så snart platsen är uppe på internet.

Men för att få ut det mesta av dina AdSense-placeringar, bör du följa några tips så att du inte bara får det högsta antalet klick på annonserna utan att dessa annonser ger dig den bästa ekonomiska avkastningen som möjligt.

AdSense är ett Google-annonssystem som placerar annonser på din webbsida eller blogg, på en plats på sidan där du tror att de är bäst lämpade att placeras. Annonserna kommer att vara relevanta för innehållet på din webbsida, detta sker via Googles sökmotor. När folk sedan klickar på reklamen så kan du tjäna pengar.

Google söker igenom din webbsidas innehåll för att avgöra vilka annonser som bäst passar ditt ämne. Ett exempel på detta är om du har en blogg som handlar om skillnaderna mellan “akvariefiskar” och “tropiska fiskar”. Google kommer att konfigurera dina AdSense-annonser så att de visar länkar till andra webbsidor och produkter som handlar om “akvarier”, “fisktillbehör”, “faktaböcker” och en massa andra saker som relaterar till ämnet.

Med AdSense är din inkomst i princip automatisk. Det finns vissa krav och villkor i fråga om placering av annonser på en webbsida, och dessa hittar du här. De är inte alltför restriktiva, men för att ditt AdSense-konto inte ska avbrytas eller stängas av, se till att du följer riktlinjerna. När du har dina annonser på din webbsida är du redo att börja använda din blogg som inkomstbringare, nästan som att tjäna pengar på autopilot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *