Marknadsför andras sajter för att tjäna pengar

Att tjäna pengar på nätet genom att marknadsföra andras sajter kallas för att vara medlemsmarknadsförare. Jag kommer att dela med mig av ett par tips om hur man marknadsför på nätet, effektivt och gratis. En kostnadsfri metod kallas för Bum-marknadsföring. Några av dessa gratismetoder använder sig av artikelskrivande och så kallad bakåtlänkning (att någon länkar till din sida) som marknadsföringsmetoder. Jag kommer att dela med mig av kunskap om båda metodernas fördelar och lite om hur man gör.
Marknadsföring genom att skriva artiklar för att tjäna pengar handlar om att du skriver artiklar som till exempel denna som du publicerar på flera webbsidor. Du vill vara säker på att dina artiklar är informativa och nyttiga. En av de viktigaste sakerna som du alltid bör komma ihåg är att ditt FOKUS är att HJÄLPA TILL. En annan sak som du bör ha i minnet är sökord. Du vill att folk ska kunna hitta dina artiklar som du skriver. Hur de hittar dig beror på vilka känsloladdade sökord du använder. Sökord är de ord som folk använder för att hitta den information de söker på internet.
Sammanfattning: Skriv för att hjälpa andra och ha känsloladdade sökord.
Fördelar med att skriva artiklar –

  • Du kommer att få trafik till din webbsida
  • Skaffa så kallade bakåtlänkar till din webbsida (förklaring av bakåtlänkar nedan)
  • Du kan hjälpa människor.

När du väl har skrivit klart och publicerat din artikel är du redo att få bakåtlänkar.
En bakåtlänk är en länk som är en länk på någon annans sida och som pekar tillbaka till din sida. Varför är bakåtlänkar så viktiga? Ju fler bakåtlänkar som sökmotorerna ser på din webbsida eller i din artikel desto mer kommer de att ranka din sida som viktigare än andra. Nu kan du se varför detta går hand i hand med dina artiklar, eftersom det ger dig mer trafik. Så att marknadsföra andras sajter kan göra så att du kan tjäna pengar inom en snar framtid.

Några sätt som du kan skapa en bakåtlänk på:

  • Annonsera på Tradera
  • Lägg till länken på en mycket besökt blogg