Om Tjäna.se

Om oss
Vi tackar er alla för att ni har kommit in på Tjäna.se! Just nu befinner ni er på ett av Sveriges nyaste sajter för personer som vill lära sig mer om hur man kan hantera sin ekonomi och få pengarna att växa. Vi kommer på Tjäna.se att ge er tips och råd om hur ni kan förvalta er befintliga förmögenhet, men fokus kommer främst att vara på hur ni kan få era pengar att föröka sig. Ni kommer här att få handfasta förslag på hur ni kan tjäna pengar, investera i tillgångar, skaffa finansiering till affärsidéer, men framför allt kommer ni här att bli utbildade i en ”pengarfilosofi” som kommer att vägleda er varje gång ni ställs inför beslut som berör er ekonomi.
Syftet med Tjäna.se är att vara den nyttigaste sajten för er som är intresserade av pengar och som vill hitta information på ett lätt och snabbt sätt. Vi hoppas att ni alla hittar det ni söker på Tjäna.se och att informationen vi ger här hjälper er att ta bättre finansiella beslut.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor, tips, önskemål eller helt enkelt vill ge oss feedback på våra artiklar och vår hemsida!  Alla era åsikter och mail får oss att skapa en bättre sajt för er alla, så vi ser framemot att höra från er!

Ansvarsfriskrivning
Tjäna.se strävar efter att all information och material på Tjäna.se ska vara korrekta. Däremot kan Tjäna.se, dess ägare eller personal aldrig ta ansvar för eller garantera att all information vid varje givet tillfälle är korrekt. Således kan inte Tjäna.se och dess intressenter enligt ovan ansvara för eventuell ekonomisk förlust eller övriga skador som kan inträffa efter användandet av Tjäna.se. Inte heller kan Tjäna.se ansvara för innehåll på externa länkar på Tjäna.se hemsida. Ansvaret för beslut eller ej tagna beslut baserat på information hämtad på Tjäna.se sker helt och hållet på egen risk. Under inga som helst omständigheter kan Tjäna.se, dess ägare eller personal ta ansvar för vad besökaren gör på Tjäna.se och kan således inte bli föremål för skadeståndsanspråk eller dylikt. Allt användande av Tjäna.se hemsida sker på egen risk. Som besökare på Tjäna.se förutsätts att du tagit del av dessa villkor och accepterat dem.

Upphovsrätt
Allt innehåll under domänen Tjäna.se är skyddade av upphovsrättslagen. Allt kopierande av material är förbjudet om det inte på förhand skriftligen accepterats av Tjäna.se ägare. Allt olovligt kopierande av Tjäna.se material kommer beivras. Skadeståndsanspråk kan komma att vara aktuellt vid överträdelser mot Tjäna.se upphovsrätt.