Tjäna lite extra pengar redan idag!

Är du pank och behöver tjäna pengar redan nästa vecka? Spring inte till banken för att se om du kan få ett lån. Stanna istället hemma och brainstorma fram idéer över helgen.

Slut på idéer? Inga problem! Det enda du behöver göra är att läsa vidare.

1.      Starta ett företag som gör hundtjänster: Det finns en massa hundägare, men framför allt så finns det en massa människor som är för upptagna för att gå ut med hunden, tvätta den eller ens leka med sin hund. Så varför kan man inte göra livet lite enklare för dem. Erbjud promenadtjänster, tvättning och lektjänster, där du samlar alla hundar i området för en dags äventyr. Ta en fast avgift per hund och börja redan nu i helgen!

2.      Starta ett företag med biltjänster för att tjäna pengar: Detta är ännu en bra idé. De flesta äger en bil. Utnyttja detta genom att erbjuda tvätt, dammsugning och rengörning av hela bilen. När du slår samman alla dessa tjänster till ett paketerbjudande så kan få ganska bra betalt.

3. Panta burkar: Ta din kärra och knacka dörr hos alla i grannskapet och samla in alla flaskor och burkar som de inte vill ha. Många samlar på burkar men har inte tid att går till butiken för att panta eller återvinna dem. Erbjud dig att panta åt dem och behåll vinsten för dig själv. Detta kan snabbt bli mycket pengar!

4. Håll en egen loppmarknad: Nu är det ett perfekt tillfälle att sälja oönskade saker och tjäna pengar på kuppen. Sätt helt enkelt en annons i din lokala tidning, eller så kan du dela ut flygblad om din loppmarknad så att kunder skall komma för att titta och köpa.

Innan veckan är slut så kommer din plånbok vara så full att du glömmer bort lånet som du funderade på att ta för inte så länge sedan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *