Tjäna pengar: Använd PayPal effektivt

PayPal är en service som gör det enkelt för vem som helst att skicka och ta emot pengar online. De tar inga anslutningsavgifter och du kan börja använda deras service omgående. Det gör PayPal perfekt för de flesta online företags behov. Här är några få sätt att tjäna pengar med PayPal.

Affiliate marknadsföring

Vid affiliatemarknadsföring annonserar du en produkt eller service i utbyte mot en del av försäljningspriset för varje försäljning du gör. En del affiliatebanker, som Paydotcom.com, erbjuder PayPal som ett betalningsalternativ för din kommission. Företag som driver sina egna affiliateprogram har också ofta PayPal som ett betalningsalternativ.

Blocket

Blocket är en av de största orsakerna till att PayPal blivit så populärt som ett enkelt sätt att betala för Blocket artiklar. Säljarna älskar det för att de får sina pengar snabbt och köparna älskar det för att det är enkelt att betala med. Blocket äger numera PayPal och PayPal är den betalningsmetod som föredras av de flesta Blockare.

Online enkäter

Vid betalda online enkäter får du betalt för att fylla i enkät formulär online. Den vanligaste betalningsmetoden för online enkäter, du har redan gissat det, är PayPal. Det är så man kan tjäna pengar på online enkäter.

Få Betalt För Att…

’Få betalt för att’ sidor liknar marknadsföringssidor som stimulerar till handling, fast du behöver inte skaffa ’referrals’ för att få betalt. Allt du behöver göra är att registrera dig för försökserbjudanden och du får betalt för varje försökserbjudande du registrerar dig för. Du kommer inte att tjäna mycket pengar från ‘Få betalt för att’ sidor, men de är en möjlighet till lite extra pengar och de använder också PayPal.

Exemplen här ovan är bara några få av alla sätt som du kan tjäna pengar på med PayPal. Det kan användas för snart sagt alla sorters Internet-affärer.