Tjäna pengar: Bygg ett internetimperium

Att tjäna pengar på Internet kräver en handlingsplan. Efter att ha varit involverad i Internet marknadsföring i två år nu, så har jag delat upp det i fyra huvudområden som du måste fokusera på om du ska bli framgångsrik. Att skriva är nyckeln inom allt det här, så det verkar vettigt att två av de fyra områdena hör ihop med skrivande. Att nå människor över hela världen och att kommunicera ditt budskap till dem på ett sätt som de kan sätta i relation till dig är också viktigt. De två andra huvudområdena involverar skriftlig och verbal kommunikation. Det här är hur jag har byggt min affärsverksamhet och hur jag lär mina elever att bygga sina egna affärer på Internet för att tjäna pengar.

Det första området att fokusera på är att skriva artiklar för att tjäna pengar. Det var på det sättet jag började öka min trovärdighet och synbarhet på Internet. Jag skriver en artikel mest varenda dag och har i nuläget 70 publicerade artiklar. Om du är villig att spendera tid och publicera korta artiklar till artikel bibliotek så kommer du att kunna bygga din affärsverksamhet väldigt snabbt. Tips, gör så här; sök upp billiga hotell London och bara brainstorma hur du kan göra för att skapa så många passiva inkomstkällor som möjligt – brukar hjälpa de flesta.

Att Blogga är det andra skrivområdet som kommer att vara väldigt lönsamt för dig. Min blogg är mitt hem på Internet. Du kan göra om dina blogg inlägg till artiklar, eller tvärtom. Ge dina läsare bra information som de kan börja agera efter direkt.

Sociala nätverk och teleseminarier är två återstående nyckelområden för framgång online. Sidor som Twitter och Facebook gör det möjligt för dig att kommunicera med likasinnade människor från hela världen för att snabbt kunna tjäna pengar. Gå med i grupper, starta din egen grupp och bli involverad. Teleseminarier gör att din röst hörs over hela världen. Människor känner större närhet till dig när de kan höra din röst och ställa frågor direkt. Teleseminarier ger dig den styrkan.