Tjäna pengar genom att rankas 1:a på Google

För att tjäna pengar behöver man rankas 1:a, men som du vet är det inte alltid så lätt att hamna som nummer 1 på sökmotorerna och särskilt inte på Googles sidor. Det tog mig ungefär 2 år att få en av mina webbsidor rankad nummer 1 på sökmotorn. Däremot fanns det särskilda tips som jag tog till mig och de har fungerat så bra för mig. Om jag hade vetat det då så skulle jag ha tjänat en massa pengar online. Men tack och lov har jag det nu!

Enkla Vägar till Hög ranking på Googles sökmotor:

1. För att kunna tjäna pengar behöver du optimera dina Meta taggar. De här taggarna finns i huvudsektionen på din vebbsida. Det är dit sökrobotarna går varje gång de avsöker webbsidor för indexering. Om din webbsida är dåligt optimerad så väljer inte sökmotor robotarna din sida som ett bra exempel. När du designar dina sidor, om du är den som hanterar webbsidan, gör en undersökning om vad användarna söker efter varje dag på sökmotorer. Besök google.com/trends/hottrends och se vad folk har sökt efter (och som du kan tjäna pengar på). Använd de sökorden i ditt Meta nyckelords område. Kontrollera också de webbsidor som dyker upp i toppen på ditt sökresultat, kopiera beskrivningen och använd den på din webbsida.

2. Publicera Nyckelords-rika artiklar för att nå nummer 1 och börja tjäna pengar. Du kanske inte är bra på att organisera sökmotoroptimering. Ett annat alternativ är att skriva artiklar som innehåller kvalitets nyckelord. De nyckelorden kommer att förbättra dina artiklars sidranking och göra dem sökmotor vänliga. Om du publicerar artiklar till de största biblioteken så kommer det att öka tillbakalänkarna och driva trafik till din webbsida varje dag. Kom ihåg att artiklar aldrig tas bort och så länge de finns där så kommer du att få trafik (detta är som ni vet och kräver ingen redovisning efteråt!). Sökmotorrobotarna besöker alltid artikelbiblioteken för nytt innehåll. Om dina artiklar är nyckelordsrika så kommer du att hamna som nummer 1 på sökmotorerna, och då är det bara cash som väntar på dig!