Tjäna pengar: Har du verkligen det som krävs?

Du kanske vill tjäna pengar online, men oavsett vilka slags affärer du väljer att göra hemifrån och online, från att sälja produkter till att sälja din service eller att sälja din kunskap eller dina färdigheter, så behöver du ett online kontor. Kontoret online kommer att vara ditt centrum, din startplats, ett ställe att skicka dina kunder till, en plats online där du kan tjäna pengar hemifrån.

I den verkliga världen offline har du en byggnad eller ett kontorsområde där du gör affärer. Du kanske betalar hyra eller äger en byggnad vilket är en stor kostnad för dina offline affärer. Online betyder det kontorsområdet eller den byggnaden din webbsida. Du kan tjäna pengar hemifrån eftersom kostnaden online för att äga eller skapa din egen webbsida bara kommer att röra sig mellan 317 kronor och 14000 kronor. Om du behöver någon annan för att bygga din webbsida, skulle det kunna kosta mycket mer.

Offline måste du också betala skatt för byggnaden och dessutom affärstillstånd och försäkringar så att du kan låta kunderna att besöka din affärsbyggnad eller ditt kontor för att få information om dina affärer. Priserna varierar mellan varje köping, stad och stat men kan vara väldigt dyra – till och med upp till 7000 kronor eller mer. Innan du kan tjäna pengar online får du betala för webb hosting som är en sorts Internet hyr-service och som tillhandahåller plats för din webbsida på en server och kopplar din webbsida till Internet så att din webbsida kan hittas av dina kunder på World Wide Web. Onlinepriset är tämligen billigt och ungefär 70 kronor per månad.