Tjäna pengar på att sälja hemsidor

Har du någonsin funderat på att tjäna pengar genom att sälja webbsidor? Många tror att man behöver skapa hemsidor från grunden på internet.

Men om du är smart så kan du köpa en hemsida och enkelt göra om den till en lönsam sedelpress.

Den största fördelen med att köpa en hemsida är att den sparar dig tiden som krävs att få in tillräckligt med volym och du behöver samtidigt inte vänta på att sökmotorerna skall indexera dig.

Den andra fördelen är att, som alla professionella sökmotoroptimerare kan berätta, så behöver du en massa ingående länkar. Detta kommer att göra att just din hemsida syns bland de sökresultat som är tio-i-topp, och efter detta kan du tjäna pengar på att sälja din egna hemsida.

Vanligtvis tar det en massa tid och energi att skapa en massa ingående länkar, men när du köper en hemsida så har den ofta en massa ingående länkar som har skapats utav den tidigare ägaren och som du kan utnyttja.

Men även om den inte är i topp när det kommer till sökresultat så kommer det att vara väldigt lätt att förbättra och optimera den.

När du sedan har optimerat den och fått hemsidan mer lönsam så kan du tjäna pengar genom att sälja domäner på internet.

För att kunna hitta en bra hemsida för att förvärva och sedan sälja så skall du hålla utskick efter hemsidor som är minst 1 år gamla (detta gör att sökmotorer ger dig en bra rankning), vilket är en väldigt stor fördel gentemot nyetablerade hemsidor.

Självklart kommer din vinst att variera beroende på hur pass utvecklad den köpta hemsidan är. Men principen är alltid samma, pengarna du betalar visar sig alltid i trafiken du får till sidan, och detta i sin tur påverkar hur mycket pengar du tjänar på att sälja webbsidor.

Så att köpa och sälja sidor för att tjäna pengar är något som jag kan rekommendera för de flesta, men det kommer att krävas att ni gör er läxa innan köpet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *