Tjäna pengar: Tänk stort för att nå dina drömmar

En del av oss tjänar pengar. Några tjänar riktigt stora summor. Det är om de har en magisk formel. Studera listan på de rika. De flesta av deras namn återfinns år efter år. På samma gång finns det de som är födda med stor intelligens och bara klarar av att tjäna tillräckligt för sina levnadsomkostnader. De lyckas aldrig tjäna de stora pengarna. Varför? Vad är hemligheten som gör att pengar dras till vissa människor?

Vad är Pengars dragningskraft: Finns det någonting som heter pengars dragningskraft? Vi ser att vissa människor har stor karisma. De drar folk till sig. Finns det någonting liknande när det gäller pengar? Har vissa personer magnetisk dragningskraft över pengar? Ja. Det finns där. De människor som drar pengar till sig tror på det – de förtjänar att tjäna pengar. De tror också på att det finns tillräckligt med pengar i världen. De är av den åsikten att alla borde bli rika. De vet hur man sparar pengar och använder dem klarsynt. De vet att de är tillräckligt intelligenta för att tjäna enorma pengar. De vet hur man gör upp affärsplaner som fungerar och de har tillit till sina planer. Du kan helt enkelt inte ändra deras åsikt.

Å andra sidan har vi en mycket större befolkning som tror att stora pengar är för andra. De här människorna har av någon anledning kommit till slutsatsen att stora pengar inte är deras lott. De här människorna tror sig inte ha en överlägsen intelligens och att de kan förlora pengar om de dristar sig till att försöka. Av någon anledning tror den här stora majoriteten på alla de faktorer som driver pengar ifrån dem (dvs de tror inte på att tjäna pengar, utan tvärtom).

Det ligger pengar i tänkande. Det ligger pengar i tillförsikt. Pengar ligger i självförtroende och pengar ligger i sinnelaget. Tro på det och du kommer att tjäna pengar.