Categories
Articles

Undersökningsföretag – Tjäna pengar via PayPal

Om du vill tjäna pengar via Paypal på internetbaserade undersökningssidor som betalar mycket bra, kan du fortfarande göra det. Många ger upp på enkäter i drivor, eftersom hundratals sådana webbsidor öppnar sina dörrar varje dag. Detta är den enda typ av webbsidor som de flesta hittar också. Jag vet en omedelbar lösning på detta problem eftersom du fortfarande kan göra mycket mer pengar via Paypal på de stora webbaserade undersökningssidorna där ute.

Problemet är mycket enkelt. Över 93% av dessa sidor är helt värdelösa, eftersom de uppenbarligen UNDERBETALAR alla som gör deras undersökningar. Det gör det fullkomligt omöjligt att hitta de få 2% av sidorna som faktiskt bryr sig om att göra sina medlemmars plånböcker glada. Alla tar för givet att sökmotorer är det enda sättet att hitta undersökningssidor. Tja, jag är här för att säga dig att om du vill tjäna mer pengar via Paypal, då måste du helt hålla dig borta från dem. De är det största hindret i vägen för dig just nu, eftersom deras listor är helt proppade med dessa sidor.

De visar aldrig längre var de bästa sidorna du kan tjäna pengar på finns. Dessa sidor visas aldrig på deras hemska listor. Det är bara halva lösningen däremot. Du behöver fortfarande ett tillförlitligt och snabbt sätt att hitta undersökningssidorna på som betalar mer pengar via Paypal, eller hur? Tja, det är här min absoluta favorittyp av webbsidor kommer in i bilden: Stora forum. Ju större forumet är, desto mer värdefullt är det, oredigerad information om undersökningar som du kan hitta. Informationen på de flesta stora forum kommer att vara väldigt, väldigt ärlig, eftersom de större sidorna tar hand om saker som skräpinlägg och oärliga inlägg. De bort allt detta skräp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *