Categories
Articles

Positiv & Glad – tjäna pengar!

På senare tid har jag tänkt på att detta med att tjäna pengar hemifrån inte är som jag trodde att det skulle vara. Det fungerar inte så som jag förväntade mig att det skulle göra. Ja, jag har blivit avskräckt, men jag tror att det finns ljus i slutet av tunneln. Ibland måste man krypa igenom och hitta det. Det skrämmer mig när jag hör att 90% (vissa säger 95%) av alla arbeta-hemifrån-företag sysslar med bedrägerier. Jag måste tro att det finns verkliga människor där ute, att det finns pärlor att finna, att det finns diamanter djupt ner i gruvorna. Jag tror att det finns godhjärtade människor som vill dela sin kunskap och expertis för att man skall tjäna pengar. Och därför ger jag inte upp. Men hur behåller jag min positiva inställning och optimism? Jag har tänkt på några olika sätt.

Sök efter annonsörer vars attityd och tonläge du tycker om

Har skribenter har ett tonläge? Ja, skribenter har ett tonläge. Det finns de som vill slå ner på systemet och sedan finns det de människor som kommer att uppmuntra dig i din strävan att tjäna pengar. Internet är här för att stanna, och fler och fler människor köper saker på nätet. Medlemsmarknadsföring är fortfarande något som kan gynna alla. Du måste stå stadigt och gå igenom den hype som blivit och hitta något fast och konkret att börja arbeta med. Ja, det finns folk som vill sälja till varje pris och försöker alla knep, men låt oss tro att det goda alltid segrar över det onda, även om det inte visar sig vara så till en början. Även om detta är en parentes och inte handlar om internet, är jag glad att höra berättelser om vanliga människor som uppnått bra resultat och så glad att media, både tidningar och TV, har gjort sig besväret att hitta dessa människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *